OVER ONS

STRUX staat garant voor kwaliteitsvolle nieuwbouwprojecten en onderscheidt zich door het realiseren van zeer ruime appartementen met persoonlijke opvolging, op unieke locaties aan onze Belgische kust.

OVER STRUX

PROJECTONTWIKKELING
& COÖRDINATIE

STRUX kiest voor het realiseren van projecten, gebaseerd op duurzame samenwerkingen, zowel naar onze klanten en bouwpartners toe. Voor klanten willen wij onze kleinschaligheid benutten door rechtstreekse contacten te garanderen. Voor bouwpartners (van architect tot aannemer) houdt verder ook in dat we, bij voorkeur, kiezen voor partners met een lokaal karakter en lange termijn visie.

STRUX trekt deze duurzame kaart door op vlak van ecologie en milieu. In elk project streven we naar het meest haalbare ecologisch verhaal binnen een redelijk en betaalbaar kader. Naast de keuze voor producten en systemen om energieverbruik te minimaliseren, hebben wij ook oog voor het groene buitenkader, met tuinaanleg die afgestemd is op de zorgvuldig gekozen locatie.

STRUX gaat voor kwaliteitsvol afgewerkte projecten met een hedendaagse uitstraling. Dit bereiken we door onze bouwpartners zorgvuldig kiezen en blijvend te evalueren op basis van hun visie, geleverde kwaliteit en ervaring. Door een strakke maar haalbare planning met onze partners goed op te volgen, slagen we erin om projecten op tijd en in orde op te leveren.

 

SAMENWERKING

STRUX garandeert betrokken en rechtstreekse contacten voor klanten én bouwpartners

DUURZAAMHEID

STRUX realiseert projecten met oog voor toekomstgerichte leefbaarheid, ecologie en samenwerkingen

KWALITEIT

STRUX volgt blijvend de kwaliteit van het geleverde werk of product van de zorgvuldig gekozen én ervaren bouwpartners op

ONZE GESCHIEDENIS